Vi tillverkar skräddarsydda armaturer och restaurerar klenoder.

Skräddarsydda armaturer
- där allt är möjligt -

STEG 1

Idé & Design - ett inspirerande möte

Efter att du kontaktat oss bokar vi ett möte via telefon, digitalt eller fysiskt i vår utställning, där en av våra produktvecklare lyssnar på dina tankar och idéer. Allt för att i detalj förstå ditt behov och din vision. Tillsammans sammanställer vi en behovsbeskrivning och kravspecifikation med funktion, materialval, prestanda andra egenskaper som är viktiga för design och funktion.

STEG 2

Förslag & Budget

Efter vårt möte återkommer vi till dig med ett förslag på vår lösning. Vi presenterar även en budget samt en tidsplan.

STEG 3

Prototyp eller mockup

Beroende på projekt och armatur, tar vi sedan fram en prototyp, 3D-rendering eller detaljerad ritning, för att du enkelt och tydligt ska kunna se hur din armatur kommer se ut när den är färdig.

STEG 4

Certifiering

Innan produkten tillverkas, går vi igenom den nödvändiga certifieringsprocessen. Säkerheten är något vi prioriterar högt och alla produkter ska vara klassade och uppfylla aktuella normer och standarder, för sin tänkta marknad, innan de går vidare till produktion. Processen ser olika ut beroende på typ av armatur och i vilket land den är tänkt att säljas eller användas. Vi gör testerna internt eller hos någon av våra samarbetspartners.

STEG 5

Tillverkning & Paketering

När armaturen har godkänts för tillverkning producerar vi de slutgiltiga produktionsritningarna och armaturens olika delar tillverkas. Beroende på material och volym tillverkas delarna in-house eller hos någon av våra legotillverkare. Alla armaturer slut-monteras hos oss i Jakobsberg, där varje produkt inspekteras noggrant och funktionstestas innan de paketeras. Förpackningarna kan anpassas efter dina önskemål för att reflektera ditt varumärke.

STEG 6

Leverans & Lagerhållning

Oavsett om produkterna ska levereras direkt till ett projekt eller en återförsäljares centrallager kan vi ombesörja lagerhållning och leverans.

STEG 7

Installation

Om du behöver hjälp med installationen kan vi erbjuda rikstäckande installationsservice. som ser till att dina armaturer installeras tryggt och säkert.

Återbruk & Restaurering
- Vi ger nytt liv till dina armaturer -

Vi brinner för hantverk, hållbarhet och återbruk. Vilket gjort oss till specialister på att både restaurera och modernisera belysningsarmaturer. 


I vår verkstad kan vi restaurera och LEDifiera både antika klenoder och moderna designarmaturer. Oavsett om de är från elektricitetens barndom eller nutida, kan vi ge den nytt liv.

Vi reparerar det mekaniska, nytillverkar saknade delar eller ändrar ytbehandling så den passar din inredning.

Du kan även få hjälp att konvertera din belysning till hållbar och energieffektiv teknik med hjälp av LED-moduler, smarta sensorer och olika system för styrning.